Over ons

Onze ambachtelijke aanpak

Bij Scently maken we onze producten nog als een ware ambacht. Ieder product is zorgvuldig met de hand gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Deze ambachtelijke aanpak garandeert dat elke klant een product ontvangt dat met zorg en passie is gemaakt.

Hoe Scently begonnen is

In 2010 zijn we het avontuur begonnen onder de naam “De Zeepzolder”. Waarbij ons assortiment voornamelijk bestond uit een aantal decoratieve zeepjes. Inmiddels hebben we een breed scala aan handgemaakte producten, elk met een uniek design. Zo hebben we meer als 300 verschillende zeepjes, variërend van een klassiek design tot zeepjes die perfect zijn voor speciale gelegenheden of als een uniek geschenk.

Na verloop van tijd merkten we ook dat er steeds meer interesse ontstond in ook ander heerlijk geurende producten. Geïnspireerd door deze vraag hebben we ons assortiment uitgebreid met kaarsen, waxmelts en amberblokjes. 

Behind the scenes

Neem een exclusief kijkje achter de schermen bij Scently op onze instagram-pagina! Volg ons en ontdek hoe onze prachtige kaarsen en zeepjes met aandacht gemaakt worden. Van het mengen van ingrediënten tot het maken van jouw bestelling. Bekijk het snel!

Hebben we je interesse gewekt?

Bekijk dan al onze producten in de webshop!

× Vragen?