Verzending en retourneren

Levertijd

Wanneer je een bestelling plaatst bij ons, streven we ernaar om je producten binnen 1-3 werkdagen te verzenden. Omdat al onze producten met de hand gemaakt worden, kan het soms iets langer duren voordat ze verzonden worden, vooral bij gepersonaliseerde of grotere bestellingen. Mocht het niet lukken om binnen de gestelde tijd te verzenden, dan houden we je uiteraard op de hoogte van de status van je bestelling.

Wij maken gebruik van PostNL voor al onze verzendingen, die meestal binnen 1 werkdag na verzending levert, waardoor je je bestelling snel in huis kunt hebben. Helaas kunnen we het moment van aflevering niet garanderen.

Verzendkosten

Verzendkosten Nederland

Voor bestellingen binnen Nederland rekenen we een standaard verzendtarief van € 4,95. Geniet van gratis verzending voor alle bestellingen vanaf € 65!

Verzendkosten België

Voor onze klanten in België hanteren we een verzendtarief van € 6,95. Geniet ook hier van gratis verzending voor alle bestellingen vanaf € 65.

Bestellen

Loopt u tegen problemen aan bij het plaatsen van uw bestelling? Geen zorgen, wij kunnen de bestelling ook direct voor u in ons systeem invoeren. Neem contact met ons op via de gegevens op onze contactpagina en wij helpen u graag verder!

Volgen van je bestelling

Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een track-and-tracecode. Hiermee kun je gemakkelijk je pakket volgen en de verwachte leverdatum inzien.

Retourneren

Bij Scently draait alles om klanttevredenheid. Onze producten zijn speciaal voor jou gemaakt en we hopen dat je er evenveel van geniet als wij!

Uniek voor jou

Omdat jouw zeepjes en kaarsen uniek zijn, gemaakt volgens jouw specificaties, kunnen deze niet standaard worden geretourneerd. We raden je aan alle details voor de bestelling goed door te nemen. Mocht je hulp nodig hebben of twijfels hebben, ons team staat altijd klaar om je te helpen met persoonlijk advies.

Ondersteuning bij gebreken

Is er iets niet in orde met het ontvangen product? Dat lossen we natuurlijk op! Contacteer ons binnen [aantal dagen] na ontvangst en we zorgen voor een passende oplossing.

We horen graag van je

Voor vragen of meer informatie over ons beleid, bereik ons via onze contactpagina. We helpen je graag verder om ervoor te zorgen dat de beste ervaring hebt!

× Vragen?